Повернутися   головна сторінка форуму > "Аркона" > Події > Фестивалі і турніри
Перезавантажити сторінку "На Змієвих валах"-2011
Нік
Пароль

Відповідь:

Опції теми Пошук у цій темі
Старий 13-06-2011, 18:02   #1
Оля Кузнечик
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 523
Оля Кузнечик стоит на развилке
За замовчуванням "На Змієвих валах"-2011

В суботу 11.06.2011. ми відвідали фестиваль "На Змієвих валах", який проходив у смт Макарів Київської області. Від "Аркони" на фестивалі були Ойра-Ойра (Женя), Лєна і я в ролі бойових одиниць, та Мирослава (Міла), Светозара (Сільвія) і Маргарита, в якості мирних жителів.
З бойових заходів на фестивалі були бугурти, турнір "Щит-меч" і "5х5", традиційно всі наші бійці брали участь лише в турнірі. Турнір був не дуже людним - 15-20 учасників, але практично всі бійці досить високого рівня. Для Лєни та Жені це був перший турнір сезону, тож головним завданням було вмотивуватися на майбутні звершення (сподіваюсь, що вони впоралися). Хоча для мене це був уже другий турнір, але нажаль, вийти з групи не вдалося й мені. Після не надто вдалого виступу у відбіркових боях ми провели ряд тренувальних спарингів із бажаючими з інших клубів, це було досить корисно і повчально.
Велике спасибі Мілі, Сільвії та Маргариті за допомогу бійцям підчас турнру, і вітаю тих, для кого це був перший виїзд з "Арконою".
Моє враження від фестивалю - це було якісне виїздне тренування.
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Оля Кузнечик
Знайти ще повідомлення від Оля Кузнечик
Старий 17-06-2011, 13:31   #2
Ойра-Ойра
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 20
Ойра-Ойра стоит на развилке
За замовчуванням

Хібащо якісне виїздне тренування. Шкода що ні ярмарку, ні майстеркласів по танцям не вдалося.
Ойра-Ойра поза форумом   Відповісти із цитуванням
Ойра-Ойра
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Ойра-Ойра
Відправити Email для Ойра-Ойра
Знайти ще повідомлення від Ойра-Ойра
Старий 27-06-2011, 20:17   #3
Светозара
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 4
Светозара стоит на развилке
За замовчуванням

Та то нічого, що танців не було. Якби мені, наприклад, довелося танцювати, хто б знімав бої? Моє враження -- все було дуже дивно і незвично! Напевно, в першу чергу тому, що я взагалі вперше десь ще побувала, окрім родичів і музичних конкурсів (останнє --то взагалі наболіла тема), і найголовніше --сама, без "супроводу" .
Мені було дуже цікаво спостерігати за боями! Так що для мене це теж було якби тренування, бо все що я побачила, (хоч я майже нічого не пам'ятаю), точно відклалося у мене десь на підсвідомому рівні. (А за бугуртами спостерігати --ще й весело!) Я побачила нових людей, і ще я хочу сказати, що мені слід було б зайти на форум раніше,та каторжні екзамени мені усі мізки забили... Але найголовніше, що я хочу сказати -- так це те, що я дуже рада, що виявилась корисною (це для мене дуже важливо і приємно -- бути корисною), і урочисто заявляю, що й надалі братиму участь у всіх заходах нашої організації (навіть у міроприємствах на кшталт того, що було в п'ятницю) і допомагатиму чесним бійцям чим тільки зможу! І взагалі проявлятиму усіляку активність і відповідальність.
І цей виїзд був для мене перший і дале-е-еко не останній, не сумнівайтеся!
Светозара поза форумом   Відповісти із цитуванням
Светозара
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Светозара
Знайти ще повідомлення від Светозара
Відповідь:

« Попередня тема | Наступна тема »

Тут присутні: 1 (користувачів - 0 , гостей - 1)

Опції теми Пошук у цій темі
Версія для друку Версія для друку
Відправити на Email Відправити на Email
Пошук у цій темі:

Розширений пошук

Ваші права в розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете редагувати повідомлення

BB-коди Ввімк.
Смайли Ввімк.