Повернутися   головна сторінка форуму > "Аркона" > Події > Фестивалі і турніри
Перезавантажити сторінку Турнір "Курська дуга-2010"
Нік
Пароль

Відповідь:

Опції теми Пошук у цій темі
Старий 28-10-2010, 21:27   #1
Оля Кузнечик
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 523
Оля Кузнечик стоит на развилке
За замовчуванням Турнір "Курська дуга-2010"

Нещодавно я повернулася з далеких мандрів до холодного м. Курськ, де 24 жовтня мені випала нагода взяти участь в ІІ Міжнародному турнірі з історичного фехтування «Курська дуга 2010». Пропоную коротку розповідь про цей захід.
Українська команда складалася з 10 чоловік, серед них 4 представники клубу «Айна-Бера» (м. Київ), 4 бійці клубу «Росічі» (м. Київ), Костя Наталуха з «Тамерлану» (м. Суми) і я. Вже на кордоні підчас спілкування з митниками під пронизливим вітром стало цілком відчутно, що їдемо ми таки на північ. І в Курську тепліше не стало.
Перші враження від міста пов’язані з особою неслов’янського походження, яка спершу ледь не наїхала іномаркою на одного з наших бійців, а потім продемонструвала всі глибини російської ненормативної лексики. Втім, це дрібниці. Досить скоро нас зустріли й відвезли на теплу і затишну турбазу.
Залишивши на базі речі частина команди пішла тинятися містом. До цієї частини входили айнаберівці, Костя і я. Прогулянка почалася дуже невимушено і приємно. Ми обійшли центр Курська, відвідали ряд аптек та спортивних магазинів. А от повернення на базу далося нам досить не просто і не швидко. І все б нічого, якби по ходу пошуків турбази я не відчувала, що чим далі, тим сильніше застуджуюсь. Під вечір я захворіла і мені вже нічого не хотілося.
Тепер перейдемо до розповіді про власне турнір. Перша ранкова частина турніру проходила у спортзалі, там відбулися відбіркові бої. Потім всі їхали до концертної зали, де розігрувались призові місця. Турнір проходив у трьох номінаціях: «щит-меч», «меч» та «щит-меч» серед жінок. Оскільки з українців я єдина брала участь в останній номінації, то зупинюся на ній трохи детальніше. Всього змагались 5 дівчат, 3 з них бійці високого рівня. Так, турнір відвідала Олена Міронова, В’юнкова Ксенія (м. Москва) та Кохвакко Галина з Карелії. За станом здоров’я, я ледве смикала руками і ногами, тому від коментарів власного виступу, певно, утримаюся. Скажу лише, що дивом я спромоглася виграти один бій, це мені дало право битися в другому турі за ІІІ місце (відповідно муки мої розтягнулися на весь день). Ну і останній бій я благополучно програла Ксенії. В результаті призові місця в жіночій групі виглядали наступним чином:
І. Кохвакко Галина
ІІ. Олена Міронова
ІІІ. В’юнкова Ксенія
Основний висновок – конкурентоспроможність в ІФ, українських дівчат з російськими є цілком реальною, треба готуватись та виїжджати частіше і більшим складом.
Нащастя, в плані результатів є чим похвалитися нашим хлопцям: 4 місце в «щитах» і І в «мечах» виграв Лучезар, а також ІІ місце в «мечах» у Росланда. При тому, що у мене, як у стороннього глядача чоловічого турніру, склалось враження, що переважну більшість бійців турніру можна було віднести до 2-х категорій: хороші бійці і дуже хороші бійці.
Загалом, від турніру враження лишились дуже неоднозначні. З одного боку, маємо ряд прикрих моментів: більшість бійців команди (і я в тому числі) не реалізували свій потенціал + 2 серйозні травми у Лучезара та Хагена. З іншого боку, я побачила турнір дуже високого рівня організації, нарешті подивилася, як б’ються російські дівчата, отримала масу безцінного досвіду.
Таким чином, я вдячна тим, хто склав мені компанію в цій мандрівці і раджу всім частіше виїжджати на турніри за межі України. Воно того варте.
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Оля Кузнечик
Знайти ще повідомлення від Оля Кузнечик
Старий 29-10-2010, 07:45   #2
Арсений
гість

Повідомлення: 2
Арсений стоит на развилке
За замовчуванням

От Якого біса ти захворіла саме перед виступом......так би іх всіх порвала))
Арсений поза форумом   Відповісти із цитуванням
Арсений
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Арсений
Відправити Email для Арсений
Знайти ще повідомлення від Арсений
Старий 29-10-2010, 07:51   #3
Оля Кузнечик
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 523
Оля Кузнечик стоит на развилке
За замовчуванням

Не знаю як там з приводу "порвати", але все одно, не сип сіль на рану. Я ще виправлюсь)
Подивитися профіль
Відправити персональне повідомлення для Оля Кузнечик
Знайти ще повідомлення від Оля Кузнечик
Відповідь:

« Попередня тема | Наступна тема »

Тут присутні: 1 (користувачів - 0 , гостей - 1)

Опції теми Пошук у цій темі
Версія для друку Версія для друку
Відправити на Email Відправити на Email
Пошук у цій темі:

Розширений пошук

Ваші права в розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете редагувати повідомлення

BB-коди Ввімк.
Смайли Ввімк.