Щойно ми з братом стали свідками ДТП: двоє кошенят відпочивали під машиною, коли машина рушила, одне кошеня потрапило їй під колесо, і воно померло протягом кількох хвилин просто у нас на очах. Інше кошеня сховалось у кущах і почало несамовито плакати. Ми підійшли до нього і почали втішати, після чого кошеня трохи заспокоїлось, але як тільки ми відходили, воно знову починало плакати. У нас з братом просто не лишалось вибору і ми забрали кошеня додому, але вся біда в тому, що у нас вже є кіт і він не потерпить конкурента у своєму домі. Тому притулок кошенятку ми дали лише на час нічної прогулянки нашого кота. Тож ДОПОМОЖІТЬ, проявіть милосердя і розділіть своє помешкання з цим милим готичненьким створінням, його не можна не полюбити.
Господи, молю, дай мне: мудрости, чтобы понимать мужчину, любви, чтобы прощать его, и терпения к его настроениям.
Силы не прошу, Господи, а то ж прибью его...
я вродь нашла ему приют, ток возможной будущей хозяйке нужно с родителями переговорить... я позже сообщу возьмет она его или нет...
такое голубоглазое...
__________________ Мысль - это оргазм мозга. Те, кто способен его испытать, получают истинное наслаждение! Остальным приходится имитировать...
Капец... Родители девочки проявили себя бессердечными тиранами...
Народ, кто всё ещё не может решиться завести дома живность!!
Помогите котенку с глазами синего льда!!!
__________________ Мысль - это оргазм мозга. Те, кто способен его испытать, получают истинное наслаждение! Остальным приходится имитировать...
Сьогодні ледве забрала кошеня у батька, який мав вивозити його десь подалі. Якщо до понеділка його ніхто не забере, батько вивезе кошеня поки я спатиму.
Б"є життя через край... В голову.