Влад не в обиду ето решения Аркони или твой личный каприз?
Свет погас, и солнце зашло тогда навсегда
І так, все нарешті відбулося. Пропоную коротенький звіт (звітую по пам"яті, а тому якщо помилюся - виправляйте). Отже, турнір пройшов лише в двох номінаціях: "щит-меч" та "меч", групових не було за браком часу. В турнірі брали участь представники чотирьох клубів: Переплуття (Київ), Білий Вовк (Вінниця), Кречет (Вінниця), Аркона (Вінниця). В номінації "меч" було 12 бійців, в "щит-меч" 9 бійців.
Переможці в "щит-меч":
І. Рум (Аркона, м. Вінниця);
ІІ. Хаген (Переплуття, м. Київ);
ІІІ. Аян (Переплуття, м. Київ).
Переможці в номінації "меч":
І. Всеслав (Аркона, м. Вінниця);
ІІ. Рум (Аркона, м. Вінниця);
ІІІ. Хаген (Переплуття, м. Київ).
З чим їх і вітаємо.
Спасибі учасникам, глядачам та співорганізаторам. Просимо пробачення за те що не вдалося, і будемо раді чути конструктивні зауваження (враження теж).
Застыв на ветру, у синего льда
Я скоро умру, уйду навсегда
Я верил тебе, а сейчас я верю судьбе
Ні, правила ти зрозумів нормально. Тому якщо є бажання, можеш розбиратись конкретніше, особисто я подібних інцидентів не помічала. Може вихід за межі ристалища був лише однією ногою (припущення).
А взагалі, якщо конструктивно, то треба щось думати зприводу огородження ристалища в залі, бо вийти за одну з багатьох білих ліній, намальованих на підлозі дуже легко. І можливо, саму площу ристалища робити більшою.