Є така пропозиція цього року поїхати на фест клубом як учасники.
Організувати там показухи, турнір, файр шоу, частування копаними стравами, можна запросити друзів з інших клубів але тіки хто займається Русю , думаю період немає значення. Це буде дуже добра реклама нашого клуба як у Вінниці так і за її межами, алей посрамитися дуже легко так шо ГОТУЙТЕСЯ.
Останній раз редагувалося Всеслав, 23-01-2008 в 18:21.
Коли ми займемось цим питанням більш детально, тобто:
1. Пропозиція прийнята, чи ми ще думаємо?
2. Хто і коли піде до організаторів?
3. Хто що може представити?
4. Чи це справді нам під силу...
Напевно не підсилу, пролітаємо, незнайшлося кому піти до організаторів. Можна поїхати просто так без попередження організаторів і тусити там у копаних костюмах, я напевно так і зроблю, можливо обладунок ше візьму, якшо буде нормальна компанія
А я якраз сьогодні номери організаторів дістала... Може, ще не пізно.. Але штука в тому, чи варто комусь дзвонити. Давайте подумаємо, що ми можемо запропонувати? Ваші пропозиції?
Нада дошити шатер, костюми поправити та дошити. Я пропоную шось тіпа дня музея але розтянуто на ввесь день, поставити шатер, вогнище розвести, варити копану їжу якою можна пригощати глядачів, ну і проводити показіові бої неспіша з передишками. і т д. Якшо організатори виділять якісь грошеннята на продукти для варива, та будуть нас кормити в столові вже буде добре.