Показати повідомлення окремо
Старий 20-06-2008, 15:10   #43
Оля Кузнечик
Аркона, м. Вінниця

Повідомлення: 523
Оля Кузнечик стоит на развилке
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Иллидан
Ідея непогана от тільки до якого клубу і коли.
Ну "коли?" помоєму дивне питання, ми ж говоримо про 28-29 червня, а поїхати можна спробувати чи в Київ, чи у Львів, там у нас є друзі, от тільки треба вирішити, хто з нас хотів би їхати, щоб починати домовлятися.

Цитата:
Повідомлення від Оля Кузнечик
У мене з"явилась ще одна авантюрна ідея: а якщо нам з"їздити до якогось дружнього клубу на тренування? Треба отримувати досвід роботи з бійцями інших команд.
А ну його нафіг (вибачте).Я щойно мала честь поспілкуватись з Хоком (керівник клубу Білий вовк), явного небажання завітати на наш мордобійчик він не виявляв, тому пропоную зібратись на 28-29 в лісі, можливо обізвати це дійство "Вінницька ліга ІІ" + запросити Гнівань і порубитись.
Правила пропоную взяти зі Сталевої ліги, тільки без ударів в ноги. Треба подумати, чи є зміст робити 2 номінації, чи вибирати зброю за домовленістю. В окрему групу слід відділити двуручний нестандарт (якщо він буде).
З приводу місця проведення маю 2 пропозиції : Галявина Святовида і сабарівське городище (особисто я схиляюся до першого варіанту).
Пишіть хто шо думає, бо якщо все нормально, то я хочу до понеділка виробити офіційну інформацію.

Останній раз редагувалося Гот, 21-06-2008 в 22:31.
Оля Кузнечик поза форумом   Відповісти із цитуванням