![]() |
Фестиваль "Стара фортеця" м. Кременець
11-12 жовтня (октября) в м. Кременець, Тернопільської області пройде історико-туристичний фестиваль середньовічної культури "Стара фортеця".
Основний форум фестивалю розміщений на сайті клуба Срібного вовка http://silverwolf.lviv.ua/forum-viewtopic-t-3369.htm Орієнтовна програма фестиваля (буде доповнена) 1-й день 9-00 – 12-00 Зустріч і заїзд участників, Встановлення наметового середньовічного табору, монтаж лицарського ристалля, завезення реквізиту. 12-00 – 13-00 Урочисте відкриття фестивалю, виступи почесних гостей та представників влади 13-00 Початок шоу-програми. Виступи лицарських клубів, постановочні та массові бої, лицарський турнір. Параллельно до турніру діятимуть атракціони з карбування монет, середньовічної інквізиції, майстеркласи з гончарства, можна буде зфотографуватися в середньовічному костюмі чи обладунку, стрільби з луків та арбалетів. 16-00 – 18-00 Початок концертної програми. Виступ середньовічного музичного та танцювального колективів. Показова программа та майстеркласи з танців з глядачами. 18-00 – 20-00 Лицарські бої, фаер-шоу, феєрверк 21-00 Збір та від’їзд частини участників. 2-й день 11-00 Заїзд участників на місце проведення. 12-00 Початок програми та роботи автономних майданчиків 13-00 Лицарські бої, стрільби з луків та арбалетів 15-00 Майстеркласи з середньовічних танців 17-00 – 18-00 Закриття фестивалю 18-00 – 20-00 Збір та демонтаж фестивальних конструкцій. Від’їзд участників. Як уже стало традицією, транспортування учасників між місцем проведення фестивалю і готелем, а також участь на бенкеті за рахунок організаторів!!! Друга хороша новина, вимоги по обладунках спрощені! |
Меглин, я что-то не увидел ничего нащет бугурта на их форуме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И турнира кстати тоже!!!!!!!!:confused:
|
Цитата:
этого мало |
А я поїду ха ха ха))
|
"Умови у нас суперові: - шикарний пір за наші гроші для всіх учасників фестивалю;
- халявне живе пиво!; - халявний обід на території фортеці; - смішні ціни на готель, не говорячи про сауну; - жодних вимог по обладунках; - для учасників в неділю організована екскурсія; - перевезення між готелем і фортецею автобусами організаторів; - жодних членських внесків!!!" - пост организатора ну что больше никто не надумал? |
и так
фест прошел нормально кормили эт да, пиво было, но не возле меня, обидно жили в гостиннице , были в сауне жаль без баб ибо они сказали "извените мальчики сегодня мы устали и не сможем вас ничем порадовать" нас вообще было трое я ярослав(кривойрог, коловрат) и ещё богдан (остальные (эт братья) связи с денежными затрудениями отказались в последний момент, сволочи) первый день в бугуртах 9х9 акра с аес против нас с билайнами (тьфу с Мораннон(Киев)) мы вынисли их 2:1 я по сосстоянию здр в турнир не пошел а ярослав поздно начял заявится второй день финал меч меч и цит меч кто победил хз смотрите форум акры бугурты 3х3 я с ярославом и ещё один парень против билайнов нас вынесли да фоток и видео не будет ни у кого не было камер |
Вот я Яру скажу, что ты его имя, город и клуб с маленькой буквы пишешь, ОН ТЕБЕ ..ЦА ОТОРВЕТ! И орфография, милейший! Попросил бы....
|
Ябедничать нехорошо.
|
Это не "ябедничать". Это "восстановить справедливость". Кстати, за Кривбасс и "Коловрат" и я постоять могу, потому как прожил в Кривбассе 11лет, а в "Коловрате" у меня хорошие товарищи. И давайте придерживаться правил правописания, а то получается "реконструкция олбанских падонкав". Гости почитают - стыдно будет перед людьми...
|
да ладно тебе Влад
чего ты такая бяка просто я писал на скорую руку, вот так и получилось |
Годинний пояс GMT +3, час: 11:05. |
vBulletin v3.5.3 (Український), Copyright ©2000-2025,
Переклад зробив Всеслав