![]() |
предлагаю ТУРНИР+БУГУРТ+ИГРЫ+КОСТЕР
предлагаю вместо пропущенной игрушки сделать что-то у нас, по схеме...
ТУРНИР+БУГУРТ+ИГРЫ+КОСТЕР Я организую, но вопрос, главный, вопрос у кого получится?!! А главное давайте активизировать наших молодых, что бы они принимали участие, а не просто числились... |
Нажаль мене не буде, але можу допомогти амуніцією.
|
По поводу у кого получится - можно поконкретнее где и когда?
|
В мене теж невийде, я на роботі та на сільхоз роботах у тещі ((
|
Цитата:
|
В принципе берите пример с Этни и предлагайте...
|
я буду...
давайте с 1 на 2... кстати где будем (мож на той полянке где стол-пенек, ну в общем где всегда) |
Цитата:
|
Тоді давайте так: збираємось 01.05 на зупинці Барське о 09.00. Святкуємо на галявині Святовида. Я спробую потрохи народ обдзвонити, але по можливості відпишіться на форум, хто орієнтовно збирається прийти.
|
Наступне питання до хлопців: хто збирається битись і що ви взагалі плануєте в цьому руслі...
|
І стосовно їжі:
- Скайвокер, візьми, будь ласка, макарони, спеції, сардини, відра і ковш -Ліля, а ти візьми, будь-ласка, чай, пакети дя сміття Ще треба буде докупити тушонку, хліб і т.д, тому мінімум грошей зберемо на місці. Останнє питання: у кого 5-літрові бутлі, і хто візьме воду? |
До речі, хтось лишиться на ніч, чи ввечері розходимось?
|
давай те так, собираться где-то, когда-то и насколько-то еще рано...
из-за того, что не посещают наш форум давайте: 1. просто опросим, обзвоним и узнаем, кто придет... 2. за день до этого нужно будет собраться обговорить и собрать каких-то денег... |
Цитата:
|
Цитата:
это что ж ты с ней такого сделал?.. |
Цитата:
|
Цитата:
насколько я помню, там просто две гайки, иль ты ее на щепки разобрал?!! Но насчет оружия, наберется ли нас два клинка для турнира?!! |
На завтра передають цілий день дощі то що будем робити.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я з братом буду. На щот часу збору,предлагаю чим поранше,пока розложимся, собиремся, скупимся)).Тай мiсце щоб не зайняли завтра всьотаки
1 травня )) майовки |
Все переноситься на 13.00. Дата та сама 01.05
|
а теперь делимся впечатлениями...
Лично мене понравилось, можно лучше, но и это было не плохо))) |
Все пройшло навіть краще, ніж я сподівалась)). Дякую хлопцям, які допомагали з вогнищем і в побуті. Дівчатам дякую за стіл, Надежді - за глінтвейн, братину і відповідальні місії, Близнюкам - за гітару, Скайвокеру - за оте синє і непромокаюче, Лешему - за кору, Руму - за організацію турніру, погоді, за те, що дощ почався аж ввечері і нічого не зіпсував))).
|
Хто не здав гроші, принесіть у четвер по 4 грн.
|
Все пройшло добре мені сподобалось особливо дощ в кінцi :) велике спасибі всім хто приймав участь і дівчатам за те що не залишали нас голодними і Надежді за глінтвейн який я не встиг скуштувати.
|
предлагаю через несколько недель повторить...
|
а повод то эсть повторять?
|
Цитата:
|
Какой нафиг повод, вам для того, что бы подраться, и попить пива, нужен повод?!!
я предлагаю просто время от времени собираться и драться с менее иллюзорной целью! |
Цитата:
|
Поддерживаю. Вообще, тренироваться надо в железе и с железом, по моему. Пластик, конечно, тоже надо, типа, реакцию отрабатывать и без доспеха работать.
|
Цитата:
|
тренироваться чаще само собой, и тренироваться в железе тоже, но...
Турнир дает некий соревновательный дух и показывает некую цель, это раз, А тренироваться на стели, у многих не ту доспеха даже на пластик, а утех кого он есть, он быстро будет убиваться... А ты скайвокер, завязывал бы с пивом, а то пузику некуда уж расти... |
Цитата:
|
я не предлагаю это делать каждую неделю, а раз в месяц...
|
Пропоную! У випадку, якщо Сталева ліга все ж таки накриється, вітілити назву данної теми 28-29 червня.
|
только в этот раз давайте возьмем щиты, и устроим что-то по разнообразней...
|
Цитата:
І ще, чи не варто було б робити цей захід максимум мілітаризованим, щоб не влаштовувати звичайну автентичну п"янку за тиждкнь до Купала? |
Цитата:
Всецело поддерживаю. Для поддержания формы :-) |
Годинний пояс GMT +3, час: 15:26. |
vBulletin v3.5.3 (Український), Copyright ©2000-2025,
Переклад зробив Всеслав