![]() |
Як вам наш скін(вигляд форума)
Опитуваня.
Які мінуси, та плюси, що лишне? Які розділи ще потрібно добавити? |
Все классно, выглядит прикольно и эстетика дизайна имеет позитивные моменты, но сколько вас не спрашивал, не могу понять - что делает яловец на тупом конце копья вашего конника?
|
Цитата:
|
:-)
и ще 10 сымволив для минимального повидомлення |
цей мінімум внесено у налаштуваннях форуму, я думаю нема сенсу міняти
|
Мої пять копійок!
1. зробіть головну сторінку форума першою сторінкою сайту. Бо схоже на "дорвей":o 2. Зменшіть яскравість/контраст фонового візерунка, він у вас збоків. він створює зайве зорове навантаження. 3. переробіть дизайн кнопок: мій кабінет, навігація, користувачі,..... бо зливаються з фоном і не одразу знайдеш.... 4. особисто мені не подобається яскраво зелнуватий колір форуму, можливо пастльні і мякші тона підібрати. 5. питання по розкрутці популяризації форуму мені в лічку успіху |
Мені по ідеї все подобається! Ну, можливо, лиш колір фону не дуже. А загалом оформлення суперове. Хіба що ще заувага що текст на фоні
![]() |
Доречі було би непогано нарешті перейменувати форум зі "список тем форума" на власне якесь ім'я.
|
Пропонуй
|
Цитата:
Можно сделать "головна сторінка форуму", например. Так, пожалуй, лучше будет. А-то "Ласкаво просимо на список тем форума" - не звучит. |
Или "теми для обговорення", или "форум Аркони".
|
Годинний пояс GMT +3, час: 15:04. |
vBulletin v3.5.3 (Український), Copyright ©2000-2025,
Переклад зробив Всеслав