![]() |
Спецом для меглина. Твое присутствие на мероприятии возможно только при условии участия в нем. Не обсуждается.
|
Влад не в обиду ето решения Аркони или твой личный каприз?
|
Скайвокер, я из капризного возраста вышел. Так будет правильно.
|
Ясно все понял.
|
кайфово, головне що тут є відповідь на моє вчорашнє запитання до Тіночки - де знаходиться 21школа))))я прийду обов"язково з фотоапаратом)))
і ще дуже хотілося би переодягтися в середньовічній прикид і відтворити відповідну атмосферу. можна? хтось ще збирається так зробити? о! і ще всіх з наступаючими святами)))хай вони пройдуть весело і зарядять вас позитивною енегрією на весь рік))))) |
І так, все нарешті відбулося. Пропоную коротенький звіт (звітую по пам"яті, а тому якщо помилюся - виправляйте). Отже, турнір пройшов лише в двох номінаціях: "щит-меч" та "меч", групових не було за браком часу. В турнірі брали участь представники чотирьох клубів: Переплуття (Київ), Білий Вовк (Вінниця), Кречет (Вінниця), Аркона (Вінниця). В номінації "меч" було 12 бійців, в "щит-меч" 9 бійців.
Переможці в "щит-меч": І. Рум (Аркона, м. Вінниця); ІІ. Хаген (Переплуття, м. Київ); ІІІ. Аян (Переплуття, м. Київ). Переможці в номінації "меч": І. Всеслав (Аркона, м. Вінниця); ІІ. Рум (Аркона, м. Вінниця); ІІІ. Хаген (Переплуття, м. Київ). З чим їх і вітаємо. Спасибі учасникам, глядачам та співорганізаторам. Просимо пробачення за те що не вдалося, і будемо раді чути конструктивні зауваження (враження теж). |
У меня есть одно замечания я видел как бойцы выходили за ресталише больше чем 3 раза а им даже не винасили предупреждения может я неправильно понял правила.
|
Ні, правила ти зрозумів нормально. Тому якщо є бажання, можеш розбиратись конкретніше, особисто я подібних інцидентів не помічала. Може вихід за межі ристалища був лише однією ногою (припущення).
А взагалі, якщо конструктивно, то треба щось думати зприводу огородження ристалища в залі, бо вийти за одну з багатьох білих ліній, намальованих на підлозі дуже легко. І можливо, саму площу ристалища робити більшою. |
Недовготривалий вихід за ристалище або вихід 1 ногою нерахувався.
|
Хто знає чи збереглися ті бімашки на яких писалися рахунки перемог бійців у фіналах? особливо щит меч
|
Годинний пояс GMT +3, час: 18:33. |
vBulletin v3.5.3 (Український), Copyright ©2000-2025,
Переклад зробив Всеслав